söndag 20 juni 2010

Dagen efter

Så har vi den stora Kärleksfesten bakom oss, med alla de historiska inslag som den innebar. Vår underbara Sessa har fått sitt Hjärtas Prins och alla är lyckliga och glada. Grattis!!!

Vi som inte var i Stockholm men ändå ville ta del av alla festligheterna hade bra hjälp av den största produktionen SVT någonsin har gjort. Kan tänka mig att de har tömt budgeten för en lång tid framöver nu?

Men hur som helst, vi fick ju väldigt bra "platser" till årets bröllop!
Jag kände på mig att brudbuketten skulle vara vit, av liljekonvaljer med mera. Men här har tyvärr liljekonvaljerna blommat förbi för länge sedan, så jag fick ta vad jag hittade för vita blommor i naturen och även lite i trädgården.
Bohusläns ljuvligt doftande landskapsblomma vildkaprifol är ju som gjord, då det även är Västergötlands hertigpar vi firar! Ibland har man t o m tur att hitta den helvita albinoformen som här!


Vi hade köpt god mat och dukade upp en egen fest hemma framför TV:n. Vi skålade i bubbligt och åt middag samtidigt med festfolket. Inte illa alls!
Jag hade också haft på känn att det skulle bli havskräftor till förrätt, just av ovan nämnda anledning. Så jag hade köpt sådana till förrätt, men dem glömde vi fullständigt bort när det var så mycket underbara scener att se på!
Så det fick bli en champagnefrukost med dem på morgonen efter, inte illa det heller!

3 kommentarer:

Tiina Linkama sa...

Komiat oli Ruotsissa pidot ja hieno oli teidän shampanja-aamiaisennekin, suorastaan kuninkaallinen.

Sylvia sa...

No shamppanja-aamiainen oli "pakon sanelema" kun unohtui ne meriravut jääkaappiin... :-)
Pitoja voi muuten syynätä täältä:
http://svt.se/detkungligabrollopet

Med fingrarna i (j)orden sa...

Läckert med den vita kaprifolen. Fin bukett!
Eva