onsdag 20 maj 2009

Pink collage-vecka


Återigen har Ingefära kommit med utmaning att skapa collage, denna gång är det pink.
Det är svårt att definiera pink: gränsen mot anilin respektive mörk rosa är hårfin. Men om vi tänker att pink ska vara mer lysande, s.k. neonfärg, så kanske närmar vi oss sanningen. Mitt försök med pink ses nedan, fast vid närmare eftertanke, så har det ändå smygit in några som kan hellre kallas anilin...och alla bilderna syns inte som det var tänkt :-O
Som vanligt, klicka för större bild!

4 kommentarer:

Iinuska sa...

Olet löytänyt ylivoimaisesti eniten pinkkejä kukkia kollaasiin! Hieno kokonaisuus.

Samalla selvisi yksi asia, joka on kiusannut mua monta päivää. Olen yrittänyt muistella, miksi pinkkiä väriä sanottiin aikaisemmin, mutta sinähän sen sanoit: aniliini.

Sylvia sa...

Minusta aniliini ei oikein ole sama kuin pinkki. Pinkki minulle meinaa sellaista loistavaa, chokki-roosaa, neonväriä.

Aniliini on mielestäni enemmän liilaan päin ja ei niin silmiinpistävän räikeä kuin pinkki. Olis kiva tietää miten muut sen näkevät?

Tiina L. sa...

Upeita kuvia jälleen.

Mutta kun on jo tuntenut itsensä vähän sanavammaiseksi kun ei ole yleensä osannut sinun kuvistasi ja kollaasheistasi mitään muuta sanoa kuin että U-P-E-A-A, niin nyt voin sanoa muutakin: puistatus.

Kaikista maailman väreistä kartan kaikkein eniten pinkkiä, juuri sitä shokkiroosaa, räikeaa neonväriä. Uhhhh. Tässä sitä oli paljon. Uhhh.

Menee juomaan lasin vettä että suusta lähtisi pinkin hattaran ja keinotekoisen karamellivärin ja marsipaaniporsaan maku.

(Ethän Sylvia-kulta loukkaannu!? Aivan varmasti pinkinrakastajat kokevat saman vahvan reaktion, mutta positiivisena.)

Sylvia sa...

Tiina, en tietenkään loukkaannu! En ole itsekään pinkin fani vaikka pinkki kevätpuutarhassa hyvin piristääkin kaiken harmauden jälkeen. Kunhan on PEHMEÄ pinkki eikä neon-sellainen!
Muita värejä joita en itsekään oikein siedä ovat ne muut neon-värit: neon-oranssi, neon-vihreä ja neon-keltainen. Uhhhh!!!